Το γυαλόχαρτο αποβλήτων ινών άνθρακα κυλά τεμαχίζοντας μηχανή μπουκαλιών νερό της PET πλαστικών εμπορευματοκιβωτίων καταστροφέων εγγράφων τη μεγάλη

1 ΣΥΝΟΛΟ
MOQ
$19,860.00(>=1 Sets)
τιμή
Το γυαλόχαρτο αποβλήτων ινών άνθρακα κυλά τεμαχίζοντας μηχανή μπουκαλιών νερό της PET πλαστικών εμπορευματοκιβωτίων καταστροφέων εγγράφων τη μεγάλη
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όρος: Νέος
Πλαστικός τύπος: PET
Τύπος μηχανών: Πλαστικός Καταστροφέας
Max.Production ικανότητα (kg/h): 8000
Ικανότητα παραγωγής (kg/h): 6000 - 10000 kg/h
Χρήση: καταστροφέας εγγράφων μετάλλων
Σχεδιασμός άξονα: Διπλάσιο
Τάση: 380V
Διάσταση (l*w*h): 3200*2000*1900mm
Δύναμη (KW): 90
Βάρος (τ): 9,5Τ
Εξουσιοδότηση: 2 έτη
Εφαρμόσιμες βιομηχανίες: Εγκαταστάσεις κατασκευής, διαφημιστική επιχείρηση
Βασικά σημεία πώλησης: Αυτόματος
Θέση αιθουσών εκθέσεως: Αίγυπτος, Τουρκία, Βραζιλία, Ινδονησία, Ινδία, Μεξικό
Τύπος μάρκετινγκ: Νέο προϊόν 2020
Έκθεση δοκιμής μηχανημάτων: Παρεχόμενος
Τηλεοπτική εξερχόμενος-επιθεώρηση: Παρεχόμενος
Εξουσιοδότηση των τμημάτων πυρήνων: 2 έτη
Τμήματα πυρήνων: Ρουλεμάν, μηχανή, PLC
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Τηλεοπτική τεχνική υποστήριξη, ελεύθερα ανταλλακτικά, εγκατάσταση τομέων, που αναθέτει και που εκπαι
Μετά από την υπηρεσία εξουσιοδότησης: Τηλεοπτική τεχνική υποστήριξη, σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη, ανταλλακτικά
Τοπικό Service   Θέση: Αίγυπτος, Τουρκία, Βραζιλία, Ινδονησία, Ινδία, Μεξικό
Πιστοποίηση: CE
Βασικές πληροφορίες
Πιστοποίηση: CE
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Περιγραφή προϊόντων
Περιγραφή προϊόντων
Ο καταστροφέας εγγράφων παλιοσίδερου
Οι καταστροφείς εγγράφων παλιοσίδερου χρησιμοποιούνται κυρίως για να συντρίψουν το μέταλλο αποβλήτων, να αυξήσει το φαινόμενο ειδικό βάρος του για την εύκολες μεταφορά και την ανακύκλωση. Ο καταστροφέας εγγράφων μετάλλων χρησιμοποιείται ευρέως να τεμαχίσει τα βαρέλια χρωμάτων, τα βαρέλια diesel, τα λεπτά φύλλα σιδήρου, τα κοχύλια αυτοκινήτων, τις ανθρακόπλινθους μετάλλων, τα απορρίματα μεταλλικών πιάτων, και άλλα υλικά μετάλλων αποβλήτων.
Πρότυπο
Yx-600
Yx-800
Yx-1000
Yx-1200
Yx-1400
Yx-1600
Σκόνη
4-15*2KW
4-22*2KW
4-37*2KW
4-45*2KW
4-55*2KW
4-75*2KW
Ικανότητα
2-3T/H
3-5T/H
5-8T/H
6-10T/H
8-12T/H
12-18T/H
Βάρος
2.5T
3.6T
5.7T
9.5T
18T
24T
Διάσταση
2.6*2*1.9M
2.8*2*1.9M
3*2*1.9M
3.2*2*1.9M
4.3*2*2.4M
5*3*2.4M
Να τεμαχίσει μηχανών
Γεια ο φίλος μου, τι είναι η πρώτη ύλη σας;
Το πάχος λεπίδων καταστροφέων εγγράφων δύο-άξονα και ο αριθμός νυχιών μπορούν να προσαρμοστούν για τα διαφορετικά υλικά.
Κατά συντριβή των κοίλων υλικών, την μπορεί να εξοπλιστεί με μια συσκευή Τύπου για να αυξήσει την παραγωγή.
♣ Ποικίλα εμπορευματοκιβώτια: πλαστικά δοχεία ποτών, πλαστικά βαρέλια, τύμπανα, κλουβιά, συσκευάζοντας βαρέλια, μπουκάλι PP, μπουκάλι κατοικίδιων ζώων PE.
♣ Συσκευές αποβλήτων: TV, πλυντήριο, κοχύλι ψυγείων, εκτυπωτής, πληκτρολόγιο, waster φούρνος μικροκυμάτων, waster υπολογιστής, ποντίκι αποβλήτων, πίνακας κυκλωμάτων.
♣ Σωλήνας: μεγάλος σωλήνας, τοποθετήσεις σωληνώσεων, σωλήνας PE, σωλήνας PVC.
♣ Ξύλο: ξύλινες παλέτες, πλαστικές παλέτες, forklift παλέτες, χρησιμοποιημένα έπιπλα.
♣ Λάστιχο: Ρόδες αυτοκινήτων εφαρμοσμένης μηχανικής, ρόδες φορτηγών, μικρές ρόδες αυτοκινήτων. ♣ Παλιοσίδερο: κοχύλι αυτοκινήτων, αργίλιο, αργίλιο απορρίματος, κοχύλι μηχανών, πιάτο μολύβδου, χάλυβας αποβλήτων, waster σίδηρος.
♣ Απορρίματα: απόβλητα τροφίμων, ζωικό σφάγιο, ιατρικά απόβλητα, απορρίματα κήπων, απορρίμματα φρούτων, φυτικά απορρίμματα, γυαλί.
Εικόνες λεπτομερειών
Αρχή εργασίας
Το υλικό εισάγει το τεμαχίζοντας παράθυρο από το σύστημα τροφοδοσίας. Η αίθουσα φέρνει μια τεμαχίζοντας λεπίδα. Το υλικό τεμαχίζεται στα μικρά κομμάτια από έναν συνδυασμό λυσσασμένου, που συμπιέζει, και που κουρεύει.

Το διπλό πάχος λεπίδων καταστροφέων εγγράφων άξονων διαιρείται σε 15mm, 20mm, 40mm, 50mm, 75mm, 100mm. Το πάχος λεπίδων μπορεί να επιλεχτεί σύμφωνα με το μέγεθος τελικών προϊόντων.
Το ηλεκτρικό μέρος υιοθετεί τον έλεγχο προγραμματισμού ηλεκτρικών τμημάτων Siemens, με τις λειτουργίες όπως η αυτόματη ανίχνευση της προστασίας υπερφόρτωσης.
Η λεπίδα καταστροφέων εγγράφων μετάλλων αποτελείται από τον υψηλής αντοχής χάλυβα κραμάτων, ο οποίος έχει τα χαρακτηριστικά της ισχυρής αντοχής και υψηλής αντοχής. Η διαφορική ταχύτητα μεταξύ των άξονων έχει τις λειτουργίες λυσσασμένου, που συμπιέζουν, και που δαγκώνουν. Το σχέδιο έχει τα πλεονεκτήματα της ομοιόμορφης απαλλαγής, μεγάλη παραγωγή, και χαμηλού θορύβου.
Πλανητικός μειωτής
Το εσωτερικό εργαλείο του πλανητικού μειωτή υιοθετεί 20CrMnTi που ανθρακιάζει και που αποσβήνει και έχει τα χαρακτηριστικά του μικρού όγκου, της ελαφριάς, υψηλής ικανότητας ρουλεμάν, της μακριάς ζωής υπηρεσιών, της σταθερής λειτουργίας, της χαμηλού θορύβου, μεγάλης ροπής παραγωγής, της μεγάλης αναλογίας ταχύτητας, της υψηλής αποδοτικότητας, και της απόδοσης ασφάλειας. ►It έχει τα χαρακτηριστικά του διαχωρισμού δύναμης και να παγιδεψει πολυ-δοντιών.
Περισσότερες εικόνες
Σχετικό προϊόν
Οι σωλήνες παλιοσίδερου, οι τοποθετήσεις σωληνώσεων, ο χάλυβας απορρίματος, το φύλλο σιδήρου και άλλα φύλλα μετάλλων, κράμα αργιλίου, περίβλημα μηχανών, απόβλητα πετούν τα μέρη αργιλίου, τους διάφορους κάδους χρωμάτων, τα δοχεία και άλλα δοχεία μετάλλων και βαρέλια μετάλλων, τα χρησιμοποιημένα περιβλήματα αυτοκινήτων, τα χρησιμοποιημένα ποδήλατα, τις μοτοσικλέτες, το ηλεκτρικό ράφι οχημάτων, το ψυγείο αποβλήτων, το πλυντήριο, τη TV, το κλιματιστικό μηχάνημα και άλλα κοχύλια μετάλλων για τις συσκευές αποβλήτων.
Το εργοστάσιό μας
Τα προϊόντα μας εξάγονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία, την Αίγυπτο, την Ινδία, την Ιαπωνία, τη νότια Μαλαισία, την Ινδονησία, το Ντουμπάι, την Υεμένη, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, τη Βραζιλία, την Ιταλία και άλλες χώρες και περιοχές, και μεγάλος αριθμός επίσκεψης πελατών κάθε μήνα.
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yuki
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)